Select Page

 

BROCHURE

Opgavens udfordringer

Folket bag WoodsUp kontaktede mig med ønsket om at få produceret en folder, som skal indgå i deres salgsmateriale, af deres finurlige og fantasifulde træ udskæringer. De ønskede en billedestil i nordisk design, med de rå og naturlige materialer som træet jo også er en del af.

Min løsning

Jeg fik udleveret tekst og billedmateriale, billederne var i noget svingede kvalitet og farvestyring ville æde budgettet op i photoshop, så eneste rigtige løsning for at løfte opgaven optimalt – var at få taget nogle nye billeder. Dels af de fritlagte produkter, men også af produktet i miljø. Billederne har jeg taget i studio på job og i private hjem.

Opgaven

Produktfotos | Miljøfotos | Design opsætning

Salgsmateriale til woodsup

Fotograferingen

Billederne har jeg taget med et Canon 700d i filformatet CR2, hvorefter de er farvestyret i Camara Raw og Photoshop.

Opsætningen

Brochuren er sat op i Indesign, hvor jeg har arbejdet med teksterne samt det grafiske udtryk i selve folderen.

  • Photoshop 10%
  • InDesig 30%
  • Illustrator 0%
  • Fotografering 40%

Programmer til at løfte opgaven

Selve opbygningen af brochuren har udviklet sig noget over tiden, startede op med de udvalgte materialer og billeder, men skulle de bruges ville tiden i photoshop blive den opslugende del. Budgettet var lavt og at aflevere et produkt som ikke er 100% i orden, vil jeg på ingen måde gå med til. – så vi fik skudt en masse nye billeder.

Jeg er personligt vild med WoodUp’s produkter, hver og en. Så for mig var det særligt vigtigt, at de blev præsenteret på bedste vis.

Har du et ligende projekt du ønsker hjælp til, så hold dig ikke tilbage.