Select Page

Grafisk design

Opgavens udfordringer

Mo-Denmark skal have løftet og fornyet deres webshop, vi skal væk fra det lidt tunge og grå univers, som den gamle shop er og over i et mere lyst look. Billedstilen i Mo-Denmark er nordisk og rå, hvilket danner en god og autentisk ramme til læderet som materiale.

 

Min løsning

Da jeg i forvejen har opbygget Mo-Denmarks designguide samt overført alle regler til emballager og kataloget. Er det jo en selvfølge at den rødetråd skal følge samme guide, –  hvilket har givet lidt sjove udfordringer med shoppen.

 

Opgaven

Designguide | Grafisk element | Webshop

WORKFLOW

Fotografering

Billeder taget på Fingerspitz har jeg taget, resten af billederne bliver taget af Skovdal Nordic.

Opgavens omfang

Jeg har i forbindelse med udviklingen af designguiden, opsat retningslinjer for brug af logo, font og billeder. Jeg har i Illustrator tegnet en splash, som tager udgangspunkt i Mo-Denmark’s logo som skal bruges som grafisk element på emballager, foldere og webshop.
  • Photoshop 25%
  • InDesig 25%
  • Illustrator 25%
  • Fotografering 25%

Programmer til at løfte opgaven

Designguide, emballager katalog mm. opsat i InDesign og webshoppen er opbygget i wordpress, dog er designet først opsat i Experience Design og godkendt af kunden, efterfølgende er lidt små ændringer kommet til og siden har udviklet sig lidt mere på storytelling siden. Splasen er som tidligere skrevet tegnet i Illustrator

Har du et ligende projekt du ønsker hjælp til, så hold dig ikke tilbage.