Select Page

LOGO DESIGN

Opgavens udfordringer

Det er ønsket, at skolens og børnehavens værdisæt vises med logoet, og det bliver tydeligt, at logoet også viser, at institutionerne ligger i smuk natur på Hindsholm. Bestyrelserne ønsker derfor, at logoet viser hav, træ (poppel), fugl (musvåge), børngeografi/kyst.

Logoet behøvede ikke rumme hver enkelt af disse elementer, men et eller to, så bestyrelserne gerne indgå i logoet. Desuden er det ønsket, at logoet holdes i blå og grønne farver.

Min løsning

Jeg valgte at medtage ALLE elementerne i mit logo, en udfordring som jeg selv syntes er lykkedes yderst tilfredsstillende. Selve logoet er tegnet i hånden og efterfølgende rentegnet i Illustrator, farverne er valgt ud fra ønsket om grønne og blå nuancer. Fonten jeg har brugt er DIN Alternate Bold og til payoff CALIBAN regular.

Resultatet er et logo der rummer leg, aktivitet, natur og som også kan bringe smil og glæde til.

 

Opgaven

Idéudvikling | Oplæg | Logo

Logo design

Idéudvikling

Da der var klare ønsker fra bestyrelsens side, satte jeg mig det mål at alle skulle opfyldes. Så at tænke poppel, musvåge, børn, hav og kystlinje ind i et logo uden det blev for mudderet, var min største udfordring, men også den største styrke da de klare linjer er til at tage og føle på.

Designet

Logoet har jeg tegnet i hånden og efter en del skitser tog det så meget form, at rentegningen i Illustrator lå klar.
  • Photoshop 0%
  • InDesig 0%
  • Illustrator 100%
  • Fotografering 0%

Programmer til at løfte opgaven

Logoet er som tidligere skrevet tegnet i hånden og efterfølgende rentegnet i Illustrator

Det har været fantastisk opgave, at lege sammen med vuggestue, børnehave, SFO og skole. For derigennem at finde frem til ét fælles logo som kan rumme alle fire instanser. 6 andre grafikere deltog i konkurrencen, så at vinde den var da absolut ét klap på skulderen.

Har du et ligende projekt du ønsker hjælp til, så hold dig ikke tilbage.