Select Page

REDAKTØR

Opgavens udfordringer

Boxer-klubben Danmark søgte en ny redaktør i august 2016, syntes det var en udfordring som jeg gerne ville være med til at løfte. De blade jeg havde modtaget tidligere trængte i mine øjne til et vældigt løft, velvidende at jobbet er 100% frivilligt og det skal passes i fritiden er jeg sikker på det giver mig erfaring og ikke mindst indsigt i det arbejds flow det er.

 

Min løsning

Jeg har valgt at redesigne hele idéen med bladet, teksten er blevet ensartet, billederne er blevet sorteret, så de lever op til trykkerens krav for god opløsning. Ligeledes har jeg måtte arbejde en del i opsætningen, af de meget forskellige artede sider. Bladet skal udkomme min. 4 gange op året. Bladet er typisk 48 sider med stof fra de forskellige udvalg, billeder fra klubbens ca 650 medlemmer.

 

Opgaven

Typografi | Billedbehandling | Design

TYPOGRAFI | WORKFLOW

Opsætning

Bladet opsættes i InDesign, hvor jeg har arbejdet med paragrafstyles, tabeller, unika, rubrikker og mellemrubrikker. Har kunne starte helt fra bunden hvilket har givet mig muligheder for at skabe mit eget design for bladet, som heldigvis er blevet taget godt imod hos modtagerne.

Opgavens omfang

Som redaktør samarbejder jeg med den siddende bestyrelse i Boxer-klubben Danmark, en special klub under Dansk Kennel Klub. Som arbejder fro at fremme kendskabet til Boxeren og giver medlemmerne et indblik hvad som rører sig i racen. Bladet skal udkomme mindst 4 gange om året. Her arbejdes i fritiden og her arbejdes med deadlines der skal overholdes. Vil du vide mere om Boxeren som race så besøg boxer-klubben.dk

  • Photoshop 25%
  • InDesig 70%
  • Illustrator 5%
  • Fotografering 0%

Programmer til at løfte opgaven

Bladet er opsat i InDesign, logoet har jeg rentegnet i Illustrator, billederne bliver optimeret og behandlet i Photoshop. Tager en del billeder selv når jeg træner i gruppen i Årslev med min egen hund så de kommer indimellem også til at fylde en del, omend de ikke er en del af opgaven.

Har du et ligende projekt du ønsker hjælp til, så hold dig ikke tilbage.