Select Page

OVERRASKENDE DESIGN

Grafiker | Design | Illustrationer | Fotografering

 

Send en mail

mediegrafiker Svendeprøven 2018
karakter 12 med bronzemedalje

 

SKA’ VI LEGE?

Mangler du en grafiker til logo-design, grafiske opsætninger, hjemmeside, fotografering, billedbehandling eller har du ét andet spændende projekt, så hold dig ikke tilbage – smid en mail

learning by doing

Dette var min kravlegård og jeg kom op at gå! Tak til Fingerspitz reklamebureau, for at have taget sig så godt af mig i alle tre år.

GRAFIKEREN BAG SIDEN

Mette Monrad Pedersen

Mette Monrad Pedersen

MedieGrafiker

22 17 80 12

Send en mail

HVEM ER JEG

Først og fremmest er jeg mig selv, en kvinde med begge ben på jorden.

Jeg er også mor, maler, kæreste, tegner, søster, ansvarlig, påhitsom, empatisk, grinende, alvorlig, useriøs, flyvsk, hviskende, datter, naturelskende, niece, skør, veninde, spontan og hundetosse vil man nok også sige om mig, hvorfor mine hunde fylder en del af min fritid ud.

Men vigtigst af alt, jeg leger med farver, former, design og fotografering fordi jeg kan li’ det. – ka’ slet ik’ la’ vær!

Grafiker i trykt og digitalt

Jeg er uddannet Mediegrafiker hos Fingerspitz* reklamebureau i Odense, hvor jeg har været hele møllen igennem. Startet med at lave emballager, flyers, plakater, salgs ark, aviser, bøger m.m. til vores kunder. Efter 2 år med de trykte medier, har jeg fundet en stol i online afdelingen, hvor jeg nu kommer rundt omkring i de forskellige hjemmesiders opbygning.

 

 

referencer