Select Page

OVERRASKENDE DESIGN

Design | Illustrationer | Fotografering
Send en mail

Grafik &
billedbehandling

Produkt til svendeprøven
i faget billedbehandling

typografi og
e-publicering

Produkt til svendeprøven
i faget typografi og e-publicering

Grafisk
design

Produkt til svendeprøven
i faget grafisk design

Produktion &
workflow

Produkt til svendeprøven
i faget workflow

SKA’ VI LEGE?

Mangler du en grafiker til logo-design, grafiske opsætninger, hjemmeside, fotografering af produkter, billedbehandling eller har du et andet spændende projekt, så hold dig endelig ikke tilbage, – send en mail eller ring til mig.

learning by doing

Dette er min kravlegård, jeg skal nok komme op og gå!

GRAFIKEREN BAG SIDEN

Mette Monrad Pedersen

Mette Monrad Pedersen

MedieGrafiker

22 17 80 12

Send en mail

HVEM ER JEG

Først og fremmest er jeg mig selv, en kvinde med begge ben på jorden.

Jeg er også mor, maler, kæreste, tegner, søster, ansvarlig, påhitsom, empatisk, grinende, alvorlig, useriøs, flyvsk, hviskende, datter, naturelskende, niece, skør, veninde, spontan og hundetosse vil man nok også sige om mig, hvorfor mine hunde fylder en del af min fritid ud.

Men vigtigst af alt, jeg leger med farver, former, design og fotografering fordi jeg kan li’ det. – ka’ slet ik’ la’ vær!

Jeg er uddannet Medie Grafiker hos Fingerspitz* reklamebureau i Odense, hvor jeg har været hele møllen igennem. Startet med at lave emballager, flyers, plakater, salgs ark, avis, bøger mm. til vores kunder. Efter 2 år med de trykte medier har jeg fundet en stol i online afdelingen, hvor jeg nu kommer rundt omkring i de forskellige hjemmesiders opbygning.

 

Medie Grafiker hvad er det?

Det er en 4 årig uddannelse, som forgår dels på elevpladsen (hvis man er så heldig som jeg) og på skole i mit tilfælde på HANSENBERG i Kolding.  Du skal desuden som mediegrafiker have et teknisk og kreativt overblik over hele arbejdet fra idé til den færdige produktion. – Dette kunne være hjemmeside, emballage, online banner, tryksager og illustrationer.

referencer